Vänta!

Jag sitter nu och tittar på Elsas värld, så sjukt bra jao! Snart kommer Wilma, så ja vi snackar väll typ och gör litta grajor<3! Nu kom hon cahcha

Lite klydd

Lite klyddigt just nu vilken vecka vi ska te AW på men de löser väll sej snart hoppas jag. Men iaf så va jag istallet hela dagen me Ida. Pani va busig och hade överskotts energi eftersom Han har stått så mkt nu när jag vatt borta, men sen blev. Han skitfin <3 Detta inlägget blev antagligen kanske laggigt men jag bloggar från iphonen och blogg.se appen vägrar lixom att samarbeta så de e störigt! Kramisar Wilma

Damp!

Hallu! :) Kul att Wilma är tillbaka här i detta mysiga land! *host host* Min fina ponny har varit helt överfin och sjukt mjuk de senaste dagarna! Jättekul att känna att det går framåt! :)

Har ganska fet bloggtorka just nu men kan i alla fall berätta att jag red ut med Josefin och Sessan igår! Det var jättekul att rida ut på en riktig damprunda igen, insåg att jag har saknat det så! Vi pratade om gamla goa tider på Ledholmen, och helt plötsligt mötte vi Hanna och Elin ute i skogen och vips så var hela Ledholmen Ponny Team återförenat igen. Haha nej men det var kul! Hela rundan bestod bara av damp! Vi ösgalopperade, travade rundor, var tittiga och stod på bakbenen. Haha, en gång galopperade vi bortåt och sen tillbaka igen eftersom att vi inte skulle åt det hållet egentligen, och precis där där vi tvärnitade och vände stod två personer som mest såg ut som frågetecken. Hahaha, men kan väl säga att dampfaktorn var hög i alla fall!

Jag och Mira, Johanna, Siri, Agnes, Alba och Nike hade jättekul i onsdags! Vi spelade Mario Kart, Singstar och kollade på film och vi flummade en massa allmänt! Vi hade verkligen jätteroligt! Jag och Johanna ska göra en skräckfilm, den ska heta när du minst anar det och handla om Johannas liv, och när hon minst anar det ska jag kittla henne, hehe. Hur moget som helst liksom ;)


Hihi, jag och Johanna ;)

Alba, Klara, Mira, jag, Agnes och Johanna i skolan när vi var fluuuummiga ;D<3

Jag och Foxy i somras :)

tbx!

Hejsan nu e jag tbx från mauritsus! De har vatt övernice! :D
Saknat alla där hemma skit mkt.
Idag så kommer idisen hit och vi får se vad vi hittar på sen ikv ska jag på släktkalas.
Men ja de fick bli ett kort inlägg för jag pallar inte skriva mer.såhär såg de ut på stranden :)

/wilma

Presenter

Hallå! För tillfället ligger jag i min säng och gör ingenting, men snart ska jag börja städa och baka inför imorgon när alla mina söta kompisar kommer hit! Fick en fråga:

Fredrika om "Min födelsedag":
Vad fick du?

Jag fick ett AW läger, ska åka på Jump Camp A vecka 28, sen fick jag presentkort på GinaTricot, pengar, en mössa av Ida, nagellack, böcker och lite annat! :)


Haha, en av böckerna jag fick ;p

(L)

Sitter just nu med Spotify och Facebook, tur att ingen är hemma xD! Idag ska jag typ åka in te stan elr ngt? Så skönt med lov så man bara kan chilla! Har typ inget att göra så det blir en liten Bildbomb!
sööt Yatzzy<3
Knuttis Toos<3
Döda Boll!!Saknar min fina Pocca!<33
Saknar min fina chey<3
Jamie för jättelängesen<3

Typ första bilden jag tog på min fina<3Sööt pownie<3!
Kommer ni ihåg första headern! Minnen<3
Sööt ponni<33finaste<3!!
Vigge!Fiin<3!
Så sjukt längesen<3!
Usch vilkn mobbad min!<3
Kram Ida<3

Min födelsedag!

Godmorgon! Gårkvällen var fett nice! Vi hade det superroligt! Idag fyller jag då år och uteritt och släktkalas står på schemat. Mycket mer än så har jag inte att berätta så vi hörs senare! ;)


Söta bilder man hittar i arkivet..... ;)

RSS 2.0